Over Ons

Het was in 1976 dat Gerard Degryse besloot zijn eigen bedrijf op te starten.
Als scheikundige beschikte hij over een ruime bagage om met de eigen fabricatie van verf en vernis te starten.

De firma Degryse werd verschillende malen versterkt door overnames van gelijkaardige bedrijven zoals fa. Oosterlinck, vernissen (1978) fa. Vieren, verffabriek te Gent (1985). Op die manier wist de NV Degryse zich een ijzersterke reputatie op te bouwen in de wereld van verf en vernis. Zo werd o.a. in eigen huis een acrylbeits ontwikkeld die zijn deugdelijkheid reeds heeft bewezen.

De overzichtelijkheid en de grootte van ons bedrijf maken het mogelijk steeds klantgericht te werken, zowel naar particulieren als naar industrie toe. Wij proberen voor ieder probleem een geschikte oplossing te vinden, op maat. Zelden of nooit blijft een vraag bij ons onbeantwoord.

De kwaliteit van onze producten ligt niet in dezelfde lijn van de meest gangbare en verkochte verven. In vele gevallen is het dan ook zo, dat men pas bij ons terecht komt, na eerst iets anders te hebben gebruikt met tegenvallend resultaat. Kwaliteit leveren staat bij ons centraal.

Op het vlak van kwaliteit proberen wij er voor onze klanten steeds er het best uit te halen.
Een ervaring van 40 jaar valt niet weg te cijferen. De dagelijks terugkerende opmerkingen van de klanten ?Ik heb een probleem...? heeft ervoor gezorgd dat ons technisch advies onze beste service is. Het getuigt eveneens van een goed vakmanschap op diverse vlakken.

Door de snelle evolutie in onze sector is het noodzakelijk bijscholing te volgen via de beroepsvereniging, leveranciers en andere. Nieuwe producten - minder toxisch en milieuvriendelijker - worden onmiddellijk gebruikt zonder evenwel toe te geven op het vlak van de efficiëntie van de producten.

Website door Ntriga.Agency