Over Ons

Het was in 1976 dat Gerard Degryse besloot zijn eigen bedrijf op te starten.
Als scheikundige beschikte hij over een ruime bagage om met de eigen fabricatie van verf en vernis te starten.

De firma Degryse werd verschillende malen versterkt door overnames van gelijkaardige bedrijven zoals firma Oosterlinck- vernissen (1978) en verffabriek Vieren te Gent (1985). Op die manier wist NV Degryse zich een ijzersterke reputatie op te bouwen in de wereld van verf en vernissen. Zo werd onder andere in eigen huis een acrylbeits ontwikkeld die zijn deugdelijkheid reeds heeft bewezen.

De overzichtelijkheid en de grootte van ons bedrijf maakt het mogelijk om steeds klantgericht te werken, zowel naar particulieren als naar industrie toe. Wij proberen voor iedere vraag en/of probleem een geschikte oplossing op maat te vinden. Zelden of nooit blijft een vraag bij ons onbeantwoord.

De kwaliteit van onze producten ligt niet in dezelfde lijn van de meest gangbare en verkochte verven. Vaak is het dan ook zo, dat men pas bij ons terechtkomt, nadat er eerst iets anders gebruikt werd met tegenvallend resultaat. Kwaliteit leveren staat bij ons centraal.

Op vlak van kwaliteit proberen wij er voor onze klanten steeds het beste uit te halen.
Een ervaring van 45 jaar valt niet weg te cijferen. De dagelijks terugkerende vragen en/of opmerkingen van de klant hebben ervoor gezorgd dat ons technisch advies onze beste service is en blijft. Het getuigt eveneens van een groot vakmanschap op diverse vlakken.

Door de snelle evolutie in onze sector is het noodzakelijk bijscholing te volgen via de beroepsvereniging, leveranciers en andere. Nieuwe producten - minder toxisch en milieuvriendelijker - worden onmiddellijk gebruikt zonder evenwel toe te geven op vlak van de efficiëntie van de producten.

Website door Ntriga.Agency